No200 Eeuwweg Shanghai China
Thuis

Meantech Industrial Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Drinkwaterproductielijn voor verkoop
Van goede kwaliteit Drinkwaterproductielijn voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Meantech Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4
Meantech Industrial Co.,Ltd Meantech Industrial Co.,Ltd Meantech Industrial Co.,Ltd Meantech Industrial Co.,Ltd
Meantech Industriële Fabriek Meantech Industriële Fabriek Meantech Industriële Fabriek Meantech Industriële Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Meantech
Aantal werknemers : 200~1000
Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%

Werd Meantech Industrieel Co., Ltd opgericht in 1997, is het een bedrijf met de ervaring van meer dan 21 jaar voor verpakkend materiaal, specialiseerden wij ons in onderzoek, ontwerpen en vervaardigen machiners voor voedsel en drank

 

Ons bedrijf wordt gevestigd in hoog-standaard mechanisch productenonderzoek en productie, tot nu toe hebben wij Ce overgegaan, ISO9001, Nationale GMP technische norm, inspecties door het Nationale Farmaceutische Centrum van de Materiaalinspectie, produceren wij strikt de machines volgens normen met inbegrip van Ce, ISO, IDF, DIN, SMS, QB/T2003, 2004, 3A en onze interne normen.

 

Meantech dringt altijd bij slechts het maken aan hoog - kwaliteitsproducten, die het doel van „klant eerst“ aanhangen, zich concentreert op het onderzoek en het ontwerp van nieuwe producten. Ons bedrijf heeft een perfect systeem voor kwaliteitscontrole, en heeft de uitvindingsoctrooien in technologie en ontwerp. onze machines werden over de hele wereld uitgevoerd aan. Het is populair in Azië, Zuid-Amerika, Europa, Amerika, Afrika m, zijn zij geprijst van alle klanten van Colombia, Mexico, het Midden-Oosten, Afrika, Turkije en Polen geworden. Oezbekistan, Thailand, Maleisië, Indonesië en Egypte.

 

Onze belangrijke producten omvatten etc. volledige productielijn van drinkwater, vruchtensapproductielijn, vloeibare verpakkende productielijn, poeder verpakkende productielijn, voedsel verpakkingsproductielijn, dagelijkse productielijn.

Onze klanten zijn bekende ondernemingen in China en in het buitenland, met inbegrip van Coca-Cola, Pepsi-cola, de lente van de landbouwersberg, Watsons, heldere wahaha, Danone, Meng Liu etc.

 

 wij hebben een onafhankelijk team van het productontwerp, productie, verkoopteam, locaed onze fabriek in de stad van Shanghai heeft gebied van 4000 vierkante meters, hebben wij takken in de stad van Suzhou, van Guangzhou en van huzhou.

 

Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, is het bedrijf geconcentreerd op hoogte - de kwaliteitsmachines, het concept van sneller, accurater, intelligient, lage kosten, lage consumptie is ons productieconcept, nemen wij eerst „klant“ als onze Collectieve Cultuur, zullen wij continuely daadwerkelijke actie voeren om klantenproblemen op te lossen, om over verwachte waarde en de diensten voor onze klanten te creëren.

 

Het welkom onderzoek van alle nieuwe en oude klanten, en verheugt zich oprecht op het werken met u.

 

Contactgegevens
Meantech Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Eric

Tel.: 008617372676486

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)